آنچه در مورد خرید آجیل باید بدانید
بدون شک همه به دنبال خرید آجیل سالم و با کیفیت هستند، ما در این محتوا با دقت، تمامی نکات مهم و ضروری در خصوص آنچه در مورد خرید آجیل باید بدانید را گردآوری کرده و در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.
آجیل علاوه بر اینکه گزینه ثابت سفره هفت سین و شب یلدا است یکی از بهترین مواد مغذی و کامل برای بدن است که می تواند یک میان وعده قوی برای رفع گرسنگی باشد. تعدا کمی آجیل می تواند، انرژی لازم بدن را در سرکار برای شما فراهم کند. هر یک از دانه های آجیل به تنهایی غنی از پروتئین ها، چربی ها لازم برای بدن و دیگر مواد مغذی هستند اما خرید آجیل سالم و تازه برای افرادی که اطلاعات کافی در خصوص تشخیص تازه بودن آجیل نمی دانند، می تواند یکی از سخت ترین کارها باشد. در زیر تمامی نکات را درباره ی آنچه در مورد خرید آجیل باید بدانیم را شرح می دهیم.
با ما همراه باشید.
7 نکته مهم در مورد خرید آجیل
خرید آجیل خام بهتر است یا بو داده؟
قطعا آجیل های خام دارای آنزیم های سالم و بیشتری به نسبت آجیل های بوداده هستند. به این دلیل که انواع مغزهای آجیل زمانی که بو داده می شوند، بسیاری از آنزیم ها و مواد معدنی خود را از دست خواهند داد. از این رو توصیه می شود برای مصرف روزانه خود آجیل را به صورت خام، فله و با پوست تهیه و خریداری نمایید.
نکته: از دیگر دلایلی که توصیه می شود آجیل را خام خرداری کنید، ماندگاری بالای آن است. زیرا آجیل های بو داده را حداکثر تا ده روز می توانید در ظروف مات و بدون درز نگهداری کنید اما آجیل خام را می توانید تا چندین ماه با شرایط مناسب محیطی تازه نگهدارید و مصرف کنید.
خرید آنلاین آجیل
به طور معمول خرید آجیل به طور آنلاین کمی دشوار خواهد بود، زیرا تشخیص آجیل تازه و سالم بسیار سخت است و به همین دلیل تا زمانی که سایت معتبر و قابل اعتمادی سراغ ندارید، آجیل مورد نیاز خود را به صورت آنلاین خرید نکنید.
نکته ۱: آجیل ها به دو صورت با پوست و بدون پوست عرضه می شوند، سعی کنید تا حد امکان از آجیل های با پوست خریداری کنید زیرا امکان بیشتری وجود دارد که آجیل در این صورت سالم تر باشد.
نکته ۲: آجیل های خشک و بوداده ای که به صورت شکسته شده یا خورد هستند، کیفیت کمتری دارند.
چگونگی نگهداری از آجیل خریداری شده در منزل
نگهداری از آجیل در منزل به ۳ روش زیر امکان پذیر است:
در دمای اتاق بهتر است آجیل را در خنک ترین نقطه نگه دارید، زیرا گرما از کیفیت آجیل می کاهد. ظرف انتخاب شده نیز برای نگهداری آجیل در دمای اتاق بهتر است از جنسی باشد که نور را از خود عبور ندهد یا در نقطه ای از اتاق که کمترین نور را دارد، ظرف آجیل را نگهدارید. در این حالت نور موجب سفت شدن و در نتیجه از دست دادن کیفیت آجیل می شود.
دمای مناسب یخچال برای نگهداری آجیل خریداری شده دمای ۴ درجه سانتیگراد است. بهترین ظرف برای قرار دادن آجیل در یخچال نیز، ظرف های شیشه ای هستند.
توجه: این گزینه برای مغزهای بدون پوست مناسب تر است. مغزهای با پوست با این روش فقط ۲ ماه ماندگاری دارند.
فریزر در بین گزینه های موجود می تواند بهترین روش باشد زیرا در این صورت آجیل را می توان بین یک الی ۲ سال نگهداری کرد. برای برگشت طعم آجیل فریز شده هم جای نگرانی نیست، شما می توانید با قرار دادن آجیل فریز شده داخل فر به مدت ۵ الی ده دقیقه طعم آجیل را برگردانید.
سخن پایانی
همانطور که در این محتوا خواندید، تشخیص دادن آجیل تازه و سالم کاری بسیار دشوار است که لازمه داشتن اطلاعات زیاد و دقت بالا است. به همین دلیل توصیه می شود، پیش از اقدام به خرید از فروشگاه مورد نظر اطمینان حاصل کنید و تمامی نکات خرید را نیز مد نظر داشته باشید.